domingo, 16 de noviembre de 2014

Lliga. Sisena Jornada. Reus Deportiu -Carboners B

Els reusencs comencen a mostrar als equips contraris que després de la derrota a casa contra la Garrotxa, el camp del Reus Deportiu s'ha convertit en un dels seus punts forts, i que jugar a casa amb la calor de l'afició els fa millorar en joc.
Aquest dissabte dia 15 el Reus que venia de dues victòries consecutives, s'enfrontava a Carboners de Terrassa.
El partit començava amb una marca de l'arrier Patas al minut 5 gràcies a una bona jugada de la línia, que avançava ja al Reus en el marcador. Posteriorment al minut 19 arribava una marca de l'obertura Jara que ell mateix convertiria. Novament en els minuts següents Patas aconseguia 2 assajos més que Jara convertiria de nou. Anavem al descans doncs, amb un 26-0 favorable al Reus Deportiu. Començava la segona part i Jara tornava a aconseguir assaig als primers minuts d'inici (min.8). Semblava que el partit seguiria la tònica de la primera part, amb molta intervenció de les jugades de la línia, però els Carboners no baixaven els braços i s'organitzaren en defensa. D'aquesta manera el Reus va haver de jugar amb la delantera i arribaria l'assaig del 8, Dani de la Cruz al minut 21 i 10 minuts després un nou assaig del segon centre Eloi. Finalment Patas amb una nova jugada de la línia reusenca trobava un forat per aconseguir el seu quart assaig i deixar sentenciat el partit amb un resultat final de 50-0.
Així doncs, partit de bones sensacions pel Reus Deportiu que gràcies al joc d'equip i l'ordre en atac dels tres quarts aconsegueixen una nova victòria per estar lluitant per les primeres posicions de la Lliga.
El proper partit de Lliga tornarà a ser a casa contra l'Osona, el dissabte dia 30 de Novembre, on esperem que torni a venir la magnífica afició que tenim perqué ens ajudi a aconseguir la victòria.

XV inicial: 1. Josean, 2. Llopet, 3. Pemi, 16. Oriol, 4. Kill, 6. Ronie, 7. Guiver, 8. Dani (5p), 9. Kenchu, 10. Jara (20p), 11. Harrengal, 12. Xavi, 13. Eloi (5p), 14. Pol, 15. Patas(20p).
Suplents: 23. Oscar, 28. Eric A., 19. Abel, 24. Jeff, 20 Lucas, 21. Isaac, 25. Andreu