lunes, 23 de abril de 2007

Reus Deportiu 19 - Pinley R.F.C 24


-Aquest passat Diumenge 22 d’Abril s’ha disputat al camp municipal de rugby del Reus Deportiu el primer partit amistós després de la finalització de la competició lliguera.
El Rugby Reus es va enfrontar al Pinley R.F.C, un equip anglès que es troba de tour per la costa catalana, i on van aconseguir guanyar el partit en els últims minuts amb un resultat final de 24 punts a 19.
Un partit que el Reus ha encarat buscant un joc ràpid i àgil intentant anul.lar la davantera contrària desbordant pels 3 quarts, evitant al màxim les jugades estàtiques.
Els primers assajos del partit van ser a mans dels visitants, desde melés a pocs metres de la linia d’assaig entrant per pes i desde penetracions continuades a peu de ruck.
Un Reus més dinàmic intentaria remuntar als pocs minuts, primer buscant les opcions de trencar amb els cops de càstig a favor, peró la rocosa davantera rival donaba poques opcions, així que van ser els 3 quarts qui en velocitat i aprofitant el cansament desbordarien amb facilitat anotant els assajos.
La segona part del partit va ser controlada en grans moments pels roig-i-negres, jugant amb continuitat, robant pilotes contràries i pressionant força, estant per davant en el marcador.
Una última jugada dels visitants que no va poder ser frenada a temps va fer que finalment el Reus perdés el partit.
Els anotadors reusencs van ser: Javi, Marc i Felipe.
Després del partit es va realitzar l’entrega de plaques i el clàssic tercer temps on els 2 equips van gaudir de la jornada entre cerveses i menjar en un ambient molt amistós.

Els jugadors del Reus van ser: Moreno, Puchi, Curro, Cristian, Héctor, Ivan, Ion, Yannick, Jordi, Pepe, Satan, Felipe, Marc, Alberto, Nelo, Xinxi, Lucas, Kill-Bill, Kill-Bill 2, Adri, Dani, Chavez, Pedrito.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

wenas gente!! solo decir un par d cosas... qe el domingo m lo pasé muy bien, por lo tanto, muchas gracias... y muy wena idea lo d un bloc de rugby reus. un saludoo!!
currito

Anónimo dijo...

bueno churris esta mañana me aburria y e dicho: que coño ago. y e pillao y me metio aqui a poner algo, os digo una cosa hasta que que no jugemos con un par de huevos pa ganar no bolbere a cantar mi famosa cancion. Un saludo a toda la gente dfel rugby.

Anónimo dijo...

Yeeeeeese!! pues si, perdimos de 5 pero hacia tiempo que no disfrutaba tanto.

ahi stamos lucas hasta que no se gane nada! aora a esperar el proximo partido con impaciencia!

Saludos!

Kill Bill

Anónimo dijo...

eiii!!! aki toy. Yo tb me lo pase muy bien el domingo pero lastima del final... Trankilos todos k dentro de poco volvera a sonar el rey leon en el vestuario!! ale, me voy a comer ke tengo k crecer.

Dewwwwwwwwwwwwww

Christian dijo...

Buenas, si, moló mucho, la temporada que viene yo creo que disfrutaremos todos y daremos mucha guerra.
Besines a todas.

Anónimo dijo...

Pues si, eso espero, x lo menos poder jugar TODA la temporada si las lesiones lo permiten! jaja

salu2

curro dijo...

eso esooo!!!
el proximo partido tiene q sonar en el vestuario el rei leon... y yo cantare la d aladin!! jajaja
pos esu... sigo studiando... nos vemos tius!!

Anónimo dijo...

Eys gente! no se si lo sabeis pero tambien hay foro xa komentar lo k kerais xD
aki os dejo el link:

http://rugbyreus.activoforo.com/index.htm

saludos