lunes, 16 de febrero de 2009

Badalona 24 - 15 Rugby Reus Deportiu

Nova derrota dels reusencs en un altre partit on s’ha pagat l’actuació de la primera meitat.

Un cop més el Rugby Reus ha començat a rebre punts als pocs minuts de començar. Durant tota la primera part el Reus ha estat tancat al seu propi camp i només ha sortit d’aquesta posició en comptades ocasions, que a més no ha aconseguit puntuar. D’aquesta manera s’arriba al descans amb un resultat de 17-0, però amb la mentalitat de que encara es podia recuperar a la segona part.

Al minut de la represa del partit el Reus Deportiu anota la primera marca, amb una bona jugada de tots que culmina Beto, Hector falla la transformació. (17-5)

Poc després arriba el segon assaig visitant, aquest cop a mans d’Alex després d’una jugada individual. Marcelo no transforma. (17-10)

Però els locals reaccionen i comencen a realitzar el joc de la primera part. Fins que aconsegueixen el quart assaig. (24-10)

El Reus disposa de més oportunitats d’anotar, però no les aprofita fins l’últim minut de partit, on novament Alex planta la pilota entrant amb força a la zona d’assaig, Marcelo no transforma i finalitza el partit amb el resultat de 24-15.

Destacar que novament s’ha defensat amb força, fet que ha provocat diverses lesions als de Badalona, i el bon joc a la touche i a la melé, tot i la inferioritat en el pes de la davantera.

XV inicial: Dani, Marcelo, Curro; Miquel, Yannick; Hector Sanchez, Matías, Alex (2A); Lucas, Alberto; Ivan, Jordi, Sergio, Eloy, Beto (1A)

Substitucions: Jaime, Arkaitz, Kill Bill