domingo, 7 de octubre de 2007

1er partit de lliga 2º divisió catalana rugby senior.Rugby Reus Deportiu 12 - Gòtics RC 8

Inici de lliga on els reusencs s’estrenen amb una victória davant uns experimentats Gòtics que no han pogut frenar un equilibrat joc local.

En els primers minuts de la primera part del partit s’ha mantingut un ritme de joc molt igualat, amb avançades d’ambdós equips, rucks i xuts a touch per a guanyar metres.Peró han sigut poc després quan els roig-i-negres han començat a despuntar, robant les touch i pilotes en rucks contraris.

“Marc” estrenaria el marcador del Reus en un assaig aconseguit en carrera per la banda.”Felipe” transformaria el xut a pals.

Els barcelonins veient-se frenats en atac per la pressionant defensa local no ha tingut cap més opció que optar a sumar punts xutant a pals aprofitant els cops de càstig a favor.

Només 3 punts aconseguirien en la primera part.

Descans amb un resultat de 7 punts a 3 a favor dels reusencs.

La segona part del partit va tenir un inici més favorable per als visitants, tornant a aprofitar un cop de càstig a favor per xutar a pals i sumar-se 3 punts.Aquests tenien la idea de remontar mitjançant canvis, introduïnt jugadors de gran pes per intentar avançar amb força per davantera.

Estratègia que els va funcionar de primeres, ja que tot i l’intent del reus en frenar-los va ser inevitable que en una jugada de ruck a menys de 5 metres de la lina d’assaig aconseguissin anotar-se 5 punts.

Un Reus calmat controlaria la situació, mostrant un estil de joc igual de regular que la primera part, compacte en davantera que buscaba donar joc als 3 quarts.

Va ser en una touch a favor dels locals a 5 metres de la linia d’assaig contrària on en una gran jugada d’agrupació en maul aquests arribarien dins la zona d’assaig marcant-se 5 punts.”Pepe” va ser l’encarregat de plantar la pilota.

Final del partit amb un resultat de 12 punts a 8 a favor del rugby Reus, on aquests s’estrenen a 2º catalana amb una victòria en el primer partit de lliga, fet que aporta als joves jugadors una gran motivació per afrontar la lliga amb grans espectatives.

Els jugadors: Marcelo, Jose, Dani, Cristian, Iban, Héctor, Andrey, Pepe, Puchi, Satan, Felipe, Marc, Beto, Lucas, Guiver, Kill-Bill, Miquel, Eloi, Santi, Nelo, Xinxi,Salva.

No hay comentarios: