lunes, 22 de octubre de 2007

2on partit de lliga 2º divisió catalana rugby senior.RC Parets 43 – Rugby Reus Deportiu 12.


Partit desfavorable i molt tens per als reusencs on el joc de davantera dels locals i la manca d’arbitratge els va sotmetre bona part del partit.Només 5 minuts va trigar el Parets en fer el primer assaig, mitjançant una ofensiva de continuïtat en pases de pilota en curt i amb força.

La resposta dels roig-i-negres no es va fer esperar i van reaccionar amb un contraatac dels 3 quarts que “Marc” va culminar en un assaig trencant amb velocitat.Ell mateix transformaria el xut a pals.

L’empat duraria poc, ja que el Parets seguiria amb la mateixa tònica de joc, jugant per davant i durament, inclús complicant el joc amb accions poc esportives, posant en problemes a la defensa reusenca, aconseguint marcar així en vàries ocasions.

Els primers minuts de la segona part del partit va estar més disputada, el joc es va equilibrar i el Reus va reduïr força temps les represes contràries, presionant molt més en atac i sorprenent en més d’una ocasió, on en una d’elles, “Marc” tallaria un pase contrari per acabar sent assaig.

Tot i aixi, al final van ser els locals els que van aconseguir sumar-se algún assaig més, sentenciant el partit.

Els jugadors: Damian, Pepe, Cristian, Kill-bill, Miquel, Dani, Héctor, Iban, Salva, Guiver, Lucas, Marc, Xinxi, Beto, Pau.

No hay comentarios: