jueves, 6 de diciembre de 2007

6è partit de lliga 2º divisió catalana rugby sènior.Torroella 24 Rugby Reus Deportiu 0

XV jugadors van desplaçar-se cap a la provincia de Girona per disputar el partit enfront Torroella.L’inici de la primera part i durant els 15 primers minuts, els reusencs van estar presionant en atac dins la linia de 22 gironina peró sense aconseguir assajar degut a errors de passades i la notable defensa
En la primera jugada ofensiva del Torroella aconseguirien els primers 5 punts del partit, i pocs minuts després aprofitarien una pilota “morta” per anotar-se el segón.
Als 25 minuts de joc els reusencs es queden sense un home per lesió, es modifiquen les melés i s’arriba a la mitja part amb un marcador de 12 a 0.
L’inici de la segona part del partit va decantar-se cap els reusencs, on el Torroella va sortir confiat al camp desorganitzat, aprofitant la situació per rependre la ofensiva.
La seva defensa peró, seguiria igual de ferma.
Al minut 65 els locals aconsegueixen un altra assaig, i al 70 en una jugada de superioritat van desbordar per la linia tornant a marcar.

Els jugadors:Dani, Jose, Moreno, Miquel, Kill-Bill, Andrey, Héctor Sánchez, Ivan, El Vasco, Nelo, Felipe, Lucas, Guiver, Eloy, Marc.