jueves, 6 de diciembre de 2007

7è partit de lliga 2º divisió catalana rugby sènior. Rugby Reus Deportiu 43 At.Vic/Crancs 17

Gran dia per als jugadors del Reus que van obtenir una merescuda victòria, estrenant nou equipament i sponsor (ACO Montferri).
El partit es va iniciar amb el primer assaig per part dels Crancs al pocs minuts de joc desde una jugada de superioritat en els seus 3 quarts.
El Reus es treu la son de les orelles i entra al partit atacant amb contundència i estrenant marcador.
La resta del partit va ser un intercanvi d’assajos per part d’ambdós equips.
Es va al descans amb un resultat de 20 a 17, 3 assajos per als Crancs i 4 per als roig-i-negres.
A la segona part i amb el vent a favor, els locals van aconseguir 3 assajos més i només 1 transformació a pals, on es podrien haver obtingut més assajos de no ser per un “avant” a 1 metre de la linia d’assaig i una puntada de peu rasa de Felipe que va sortir per la linia de fons a la que Beto no va poder arribar-hi per molt poc.
En els 10 últims minuts 2 cops de càstig a favor del Reus dins de la 22 contrària van servir per sentenciar definitivament el partit.Felipe i Marc van ser els encarregats de sumar els 3 punts respectivament.
Els autors dels assajos van ser Felipe(2), Beto(2),Andrey(2) i Marc Martin (1).
Partit igualat en touches i melés, havent robat pilotes per part dels 2 equips.

Els jugadors:Marcelo, Curro, Dani, Miquel, Ivan, Andrey, Pepe, Héctor Sánchez, Lucas, Satan, Felipe, Beto, Guiver, Eloy, Marc.

Substitucions:En la segona part van entrar Kill-Bill, El Vasco i Sanro.