domingo, 19 de octubre de 2008

At. Vic/Crancs 23 – 19 Rugby Reus Deportiu

Tercera jornada de lliga on jugaven el primer i segon classificats.

El partit comença amb un Reus totalment descentrat, encara que defensant força bé. Per aquesta raó, als 15 minuts,els locals van haver de xutar un cop de càstig a pals per aconseguir els primers punts. (3-0)

Poc després, els tres-quarts del vic van trobar un forat a la línea reusenca i van aconseguir el primer assaig, no el transformen. (8-0)

Però el partit encara es posaria més difícil pel Reus i en una jugada pel costat de la línea de touche s’escapa un jugador local i arriba fins a la zona d’assaig, tampoc transformen. (13-0)

I va ser aleshores quan el Reus va ficar al partit. En una jugada s’obre la pilota fins l’ala, i Marc aconsegueix l’assaig amb suspens quan semblava que li cauria la pilota després d’un placatge. Hector transforma. (13-7)

Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

Els primers 10 minuts de la segona part van ser un constant atac reusenc, fins que Ivan aconsegueix l’assaig. Marc transforma i el Reus es posa davant al marcador. (13-14)

A partir d’aquí el Reus va baixar el ritme i el control del partit va passar a mans del Vic, encara que degut a la defensa visitant només podien intentar algun xut a pals llunyà i sense èxit.

En un cop de càstig a 10 metres de la zona d’assaig el Vic aconseguiria la seva tercera marca gràcies a la total descol·locació de la defensa reusenca, transformen el xut a pals. (20-14)

En aquest moment el Reus torna a passar a l’atac. I després d’un ruck a un parell de metres de la zona d’assaig, la pilota es oberta fins que arriba a Beto y aquest aconsegueix retallar distàncies al marcador. Marc no transforma. (20-19)

Llavors, i a falta de 10 minuts, el partit va passar a una fase de joc dur amb diferents enganxades entre jugadors dels dos equips. Fet que va provocar les expulsions de Marcelo primer i d’Ivan després, juntament amb els dos jugadors locals implicats.

En un nou cop de càstig el vic va tornar a xutar a pals, i va aconseguir 3 punts més. (23-19)

I amb aquest resultat va finalitzar un partit amb molts altibaixos tant en el joc i com en la concentració reusenca, bon partit de la davantera en melé i touche, guanyant totes les nostres i robant moltes de les seves. Com a nota positiva destacar que el Reus s’enduu el punt bonus per perdre per una diferència de menys de 7 punts.

XV inicial: Marcelo, Jose, Curro; Yannick, Jordi; Hector Sanchez (1T), Ivan (1A), Alex; Jordi Mas, Lucas; Diego, Alberto, Marc (1A, 1T), Jaime, Eloy.

Substitucions: Beto (1A), Dani, Sergio

Següent partit a casa contra Castelldefels.