lunes, 27 de octubre de 2008

Rugby Reus Deportiu 26 - 54 Castelldefels RUC

Quarta jornada de lliga jugada a Reus contra el Castelldefels.

La primera part ha sigut un constant atac visitant fins al punt de semblar que juguessin sols ja que el Reus ha desposat de comptats atacs i no els ha sapigut aprofitar. D'aquesta manera s'arriba al descans amb 7 marques i 6 transformacions a favor del Castelldefels. (0-47)

A la segona part es veuria una lleu millora dels locals aconseguint un assaig al començament per mitjà de Lucas que Marc no transformaria (5-47) i un altre tot seguit en una espectacular jugada individual de Marc que transformaria Hector. (12-47)
A partir d'aquí el Reus torna a baixar el ritme i els visitants aconsegueixen un altre assaig amb la seva corresponent transformació. (12-54)
Després d'alguns atacs sense premi els reusencs sumen el seu tercer assaig a mans d'Hector després d'una bona jugada de Nelo, Marc transforma. (19-54)
Els locals havien de fer un altre assaig per sumar el punt bonus, i l'aconsegueixen després d'una jugada entre Diego i Nelo, el segon es qui planta la pilota a la zona d'assaig, Marc fa la transformació. (26-54)

I amb aquest resultat s'acaba el partit, partit on el Reus només ha estat present durant el segon temps i el Castelldefels ha viscut per la renta aconseguida en la primera part.

XV inicial: David, Marcelo, Curro; Matías, Kill Bill; Hector Sanchez (1A,1T), Dani, Alex; Jordi Mas, Diego; Lucas (1A), Guiver, Jaime, Alberto, Eloy

Substitucions: Ivan, Marc (1A,2T), Nelo (1A), Sergio, Paco

CADETS

L'infantil Fede (Gatito) i els cadets Juan i Albert han jugat amb el cadet del Tarragona a la laboral contra Gótics perdent per un ajustat 10-13 tot i anar guanyant durant tot el partit. Destacar la bona actuació dels tres, amb el primer assaig de Juan i dessitjar que Gatito es recuperi aviat de la lessió que no li va permetre acabar el partit.

JUVENILS

El juvenil Santi va jugar amb el Sitges contra el Sant Cugat un partit molt igualat que, al igual que els cadets, van anar guanyant fins als últims deu minuts. El partit va acabar amb un resultat de Sitges 14 - 15 St. Cugat. Bona actuació del nostre jugador amb potents entrades davant d'un bon Sant Cugat.