lunes, 10 de noviembre de 2008

Rugby Reus Deportiu 26 - 13 RC Badalona

El Rugby Reus Deportiu ha aconseguit la seva tercera victòria, aquest cop contra el Rugby Club Badalona, a la cinquena jornada de lliga.

El partit comença amb inseguretat per part dels locals, fet que faria que el Badalona disposés d’un cop de càstig per poder anotar als 2 minuts de partit, però fallen el xut a pals. El marcador va continuar sense moure’s fins al minut 25, que els visitants aconseguirien els primers 3 punts després d’un altre cop de càstig. (0-3)

Però el Reus es refà i aconsegueix els primers punts per mitjà de Kill Bill desprès d’una pilota robada per la davantera, Marc fa la transformació. (7-3)

La primera meitat acabaria amb aquest resultat i tot per decidir.

A la segona part es veuria un Reus amb més possessió de la pilota, fet que provocaria que s’ampliés el marcador.

El segon assaig arriba als 5 minuts de joc, a mans de Diego, Marc transforma. (14-3)

Poc després, en un cop de càstig en camp propi obert ràpidament a la línia, la pilota arriba a Marc, que després d’una gran carrera aconsegueix el tercer assaig, Hector transforma el xut a pals. (21-3)

A meitat de la segona part, en una melé pels visitants a la seva línia de 5 la pilota surt rebotada i s’introdueix a la zona de marca, Ivan es llença a sobre i aconsegueix així el quart assaig reusenc i un nou punt de bonificació, Marc falla la transformació des de la banda. (26-3)

Als últims 10 minuts el Reus perd el control del partit i entra al joc dels visitants, i aquests aconsegueixen dues marques, tot i que no en transformen cap. (26-13)

Just amb la segona marca visitant acaba un dur partit on s’ha vist un bon treball de la davantera, i uns tres-quarts amb un molt bon joc tant en atac com en defensa. Destacar la unió que s'ha pogut veure sobre el camp entre els jugadors reusencs.

XV inicial: Dani, Marcelo, Curro; Kill Bill (1A), Yannick; Ivan (1A), Matias, Hector Sanchez (1T); Lucas, Diego (1A); Alex, Nelo, Beto, Sergio, Marc (1A,2T)

Substitucions: Alberto, Jaime

Més fotografies aquí.

I així queda la classificació amb 5 partits jugats:

Pel que fa als jugadors més joves, tots han aconseguit guanyar fent una gran aportació pels seus respectius equips.

Els infantils de Tarragona, amb Gatito (2A) i Joan, han guanyat al CEU per un contundent 7-40.

Els cadets, amb Juan, Albert (1A) i Gatito, han aconseguit un 0-19 contra Castelldefels.

El juvenil Santi ha guanyat amb el Sitges al CEU per 14-32 demostrant un cop més la seva força dins del camp.