miércoles, 19 de marzo de 2008

7é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior. Atlètic Vic/Crans 8 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 34

Antepenùltim partit de lliga i nova victòria del Reus a domicili de l’Atlètic Vic/Crancs, amb un resultat de 34 punts a 8.
Inici de partit sota control reusenc, on als 5 minuts de joc ja tindriem el primer assaig dels visitants a mans de “Marc”, que desde una sortida en una melé, la pilota arribaria a les seves mans culminant la carrera en assaig.La transformació es fallaria.(0-5)
Als pocs instants, una entrada en potència de “Damián” donaria el segón assaig als visitants, el qual tampoc seria transformat a pals.(0-10)
Durant la meitat del primer temps el Vic retallaria distàncies amb un xut a pals obtingut gràcies a un cop de càstig a favor, aquests es sumarien 3 punts.(3-10)
Quasi d’inmediat, en la següent jugada ofensiva del Reus, una passada d’Héctor mentres era placat va ser aprofitada per “Paco” que anotaria a plaer.”Felipe” transformaria el xut a pals.(3-17)

Mitja part.

La segona part va iniciar-se amb certa fluixera per als roig-i-negres, pecant potser de confiança, perdent algunes touch i melés; peró aquests van respondre amb rapidesa avançant metres gràcies als mauls.
Al minut 10 del segón temps, “Marc” rebent una pilota al seu camp, començá una carrera èpica que culminaria en assaig després de sortejar a tot defensor que se li acostaba.”Felipe” ransformaria el xut a pals.(3-24)
Un reus ofensivament actiu segueix buscant un assaig més, el qual realitzarien després de guanyar una melé a pocs metres de la linia d’assaig local, on amb una passada de la pilota pel tancat arribaria novament a “Marc” que anotaria.Es transforma el xut.(3-31)Poc després, en una altra jugada d’atac, “Felipe" rebria una dificil pilota que l’obliga a fer un xut de drop al més pur estil Johnny Wilkinson, fent-lo passar pel centre dels 3 pals donant a l’equip 3 punts més.(3-34)
Just en lúltim minut avans d’acabar el partit i després que el Vic intentés penetrar la defensa reusenca a força de davantera, els locals obririen una pilota a la má posant en inferioritat al reus, anonant així un assaig còmode per la banda.No transformarien el xut a pals.(8-34)