lunes, 31 de marzo de 2008

8é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.CR Quimic 17 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 7

Penúltim partit de lliga a domicili del Quimic, líders de lliga, invictes en tota la competició i on el reus va perdre per un resultat de 17 punts a 7.
S’arriba sabent que és un partit dificil, jugant a casa dels ja campions de lliga peró amb la motivació extra de poder desvancar-los i donar un avís de que un Reus cada cop més madur es creix partit a partit.
L’inici del partit va començar afavorint als locals, ja que gràcies a l’empenta per força no trigarien a fer-se amb el primer assaig, desde una melé a favor a 5 metres de la linia d’assaig roig-i-negra cuominarien amb una penetració fins a l’assaig.Es sumarien 2 punts per la transformació a pals.(7-0)
Pocs minuts després tornarien a assajar mitjançant una altra entrada contundent desde els 5 metres de la linia d’assaig reusenca sense que la defensa ho pogués evitar.No transformarien el xut a pals.(12-0)
Després d’aquests 20 primers minuts de control local, els reusencs es posen les piles, defensant a mig camp, barrant el pas a les ofensives del Quimic i jugant a l’atac amb bones seqüències de contiuitat dins de la 22 contrària, inclús amb algunes oportunitats d’assaig en jugades de cop de càstig prop de la linia de 5.

Mitja part.

La segona part del partit va ser intensa, amb ritme d’ambdós equips, força fases de joc continuades, conservant la pilota el Reus per obrir-la als 3 quarts i desbordar amb rapidesa i velocitat, punt fort dels reusencs, mentre que el Quimic buscaba un avanç segur, amb davantera a peu de ruck i cops de força.
Ara bé, el Reus va saber agafar la mesura al Quimic i als 20 minuts, desde una pilota transmesa desde un ruck fins quasi l’ala amb una bona combinació entre conservació i continuitat va donar l’únic assaig per als reusencs a mans de “Nelo”, que trencaria pel centre de la defensa habent-la sortejat àgilment.El xut a pals entraria sense problemes.(12-7).
Els minuts restants del partit van mantenir el ritme incesant, un Reus que buscaba la remontada i un Quimic que volia sentenciar, on als 5 minuts abans del final ho aconseguria per la banda amb un assaig que agafa en inferioritat als reusencs.No transformaria el xut a pals.(17-7)

Final del partit.

Bon joc dels reusencs, demostrant cada cop un joc més ordenat en atac, potser encara per millorar en defensa, bones recuperacions en rucks i control absolut en touches.

Els jugadors: Marcelo, Dani, Moreno, Cristian, Héctor Sánchez, Kill-Bill, Ivan del toro, Andrey, Salva, Paco, Marc, Felipe, Nelo, Guiver, Eloy, Beto, Miquel, Lailo, Damián.