jueves, 6 de marzo de 2008

6é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 22 Senglars de Torroella 26

Partit de la jornada 15 contra el segón classificat.Un Reus que després de 3 jornades seguides guanyant no ha pogut seguir amb la ratxa, tot i que es podria haber aconseguit de no ser pels primers 20 minuts de joc.
Comença el partit de forma totalment desfavorable per al Reus, on en la primera pilota d’atac en els visitants cauria el primer assaig per un error de placatge.Transformarien el xut a pals.(0-7)
Les coses encara es van posar més fosques per als roi-i-negres, ja que dos errors més de placatge i una bona continuitat del joc dels senglars van fer que aconseguissin 2 assajos més i les seves respectives transformacions.(0-21)
En només 20 minuts el Reus ja perdia de 21 punts, va ser aleshores quan els locals van entrar de cap en el partit, millorant en defensa i jugant en camp dels gironins, tenint algunes ocasions peró sense aprofitar-les.
La més clara va ser una entrada d’Héctor en velocitat que va ser frenada per 2 defensors just quan casi entraba en la linia d’assaig.

S’arriba al descans.

La segona part comença amb 3 punts a favor del Reus despés d’un cop de càstig transformat per “Paco” (3-21).Va ser llavors quan arribaria als pocs instants un altre assaig visitant, l’últim per a ells en el partit, sense transformant el xut.(3-26)
A falta de 30 minuts del final del partit els senglars estaven defenent molt bé, peró en una jugada d’atac d’ells, aquests fan una passada que “Felipe” interceptaria desde la linia de 22 reusenca aconseguint anotar després d’una gran carrera.La transformació es fallaria.(8-26)
5 minuts després i en una altra dolenta acció de passada dels de Torroella, “Marc” interceptaria la pilota desde la linia de 22 local, arribaria en carrera fins la linia d’assaig, peró una acció antirreglamentària d’un jugador dels senglars just avans de que es plantés la pilota va ser vista per l’àrbitre i dóna al Reus un assaig de càstig.”Paco” transformaria el xut desde el mig de pals.(15-26)
El Torroella es començaba a posar dels nervis a la vegada que el reus es trobava pletòric de moral.
El Reus va tenir una opció de sumar-se 3 punts més per un cop de càstig a favor, peró no va entrar per poc.
A falta de 10 minuts de la finalització del partit, “Nelo” aconseguiex un altre assaig per als locals després de fintar a vàris defensors.”Paco” transforma el xut.(22-26)
La resta de minuts va ser una constant ofensiva del Reus que buscava sentència, pero en un d’aquests atacs en la seva linia de 5, roben la pilota en un ruck i fan un xut fora del camp.

S’acaba el partit.

Partit amb touches i melés igualades, anant de menys a més tant en defensa com en atac.

XV inicial: Marcelo, Jose, Moreno, Damian, Miquel, Andrey, Ivan del Toro, Hector Sanchez; Lucas, Paco Baena; Felipe, Marc, Eloy, Pepe, Guiver.
Canvis: Dani per Jose (meitat de la primera part)