jueves, 28 de febrero de 2008

5é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.Cornellà "B" 20 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 31

En la cinquena jornada lliguera de la segona volta, el Reus s’adjudica una altra victória sobre el Cornellá “B”, en un inici de partit amb un control absolut reusenc, controlant en l’avançada, on als 2 minuts de joc, en una jugada de touch robada els roig-i-negres guanyarien la pilota, formant un maul avançant metres i sent “Andrey” sortint de la formació, qui es llençaria de cap dins la linia d’assaig estrenant el marcador.La transformació no entraria a pals.(0-5)
Minuts després es transformarien per “Paco” 2 cops de càstig a favor del Reus, ampliant així més distàncies en el marcador.(0-11)
El Cornellà va tenir poques opcions ofensives, peró les que van realitzar van donar resultats, on en una jugada van aconseguir penetrar amb força i sumar-se els seus únics 5 punts de la primera part.La transformació a pals no entraria.(5-11)
En una contra, el Reus va respondre amb rapidesa i “Marc” en una carrera de més de mig camp anotaria a plaer sota pals.La transformació a pals la va realitzar “Paco”.(5-18)
Els reusencs van continuar tenint ocasions de distanciar-se en el marcador, peró no es va aconseguir.
S’arriba al descans.
La segona part del match va començar encara més favorable per als reusencs, on Paco sortint desde mig camp amb el xut inicial i dirigit cap a la linia de 3 quarts barcelonina, seria aprofitada al primer bot per “Marc” que va pujar a guanyar la pilota en carrera arribant fins a la zona d’assaig sense problemes.Va ser l’assaig més ràpid de tota la competició lliguera.La transformació no entraria.(5-23)
A partir d’aquest punt el reus entraria en un joc lent, fet que va ser aprofitat pels locals, que van començar a atacar més durament.En una jugada d’atac del Cornellá, aquests entren per la banda i aconsegueixen assajar.El joc es veu parat per una disputa entre els 2 equips que acaba amb la vermella per a un jugador del Cornellá i una altra per a un del Reus.La transformació a pals es falla.(10-23)
Amb nervis i sota la pressió de com s’estaba desenvolupant el partit, el Reus comet alguns errors defensius que el Cornellá aprofita per acostar-se al marcador després d’un cop de càstig.(13-23)
Després de 10 intensos minuts on els visitants no paraven de defensar en la seva linia de 5, arribaria un assaig dels locals i transformarien el xut a pals.(20-23)
Veient el ja quasi igualat resultat, el reus va tornar a despertar i “Paco” aconsegueix 3 punts més en un altre cop de càstig.(20-26).
Als pocs instants, una jugada de transmissió per tota la linia de 3 quarts del Reus arribaria a mans de “Héctor”, que apartant a un dels centres aconsegueix llençar-se dins la zona d’assaig.La transformació no entraria.(20-31)
Final del partit.

En resum, partit poc regular peró que al final el Reus va sàpiguer sotmetre al rival.Destaquem les touches i melés robades, la bona actuació de la davantera en rucks i mauls i la força dels 3 quarts entrant en velocitat i potència.

XV inicial: Curro, Jose, Marc Moreno, Kill Bill, Ivan del Toro, Andrey, Dani, Hector Sanchez; Lucas, Paco Baena; Felipe, Marc, Lailo, Alberto, Beto.

Suplents: Salva, Miquel, Damian.