martes, 19 de febrero de 2008

4t partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 15 Castelldefels RUC 7

Partit en el que el Reus comença atacant donant joc als seus 3 quarts buscant sorpendre el Castelldefels.Posant al contrari contra les cordes, als 5 minuts, després d’una jugada de melé situada a 5 metres de la linia d’assaig, “Héctor” aconseguiria sortir de 8 i anotar els primers 5 punts del match.La transformació es fallaria.(5-0)
Després d’aquest inici dominant, els locals seguirien tenint algunes oportunitats per posar-se per davant en el marcador amb bones entrades dels seus centres.
Per altra banda, el Castelldefels va respondre amb alguna clara oportunitat, la qual no va ser aprofitada per una equivocació en la linia del terra en el moment de plantar la pilota.
A 10 minuts de la finalització de la primera part, els visitants mostrarien accions ofensives més intenses, fent recular les linies del Reus buscant retallar distàncies.
Per restar pressió, desde la linia de 3 quarts reusenca i a mans de Felipe aquest buscaria algún drop que ajudés a assegurar el marcador.
Els roig-i-negres seguirien defenent fins la finalització dels 40 primers minuts.

Descans amb un just 5 a 0 a favor dels locals.

L’inici de la segona part afavoreix al Reus, atacant amb més seguretat i sense tantes caigudes de pilota.
Als pocs minuts, Felipe entraria en velocitat trencant la defensa, i abans de ser placat passaria la pilota a “Marc” que s’escapa fins a marca i assaja en el cantó.La transformació a pals es fallaria.(10-0)
Jugada mitja segona part, els reusencs tindrien un dels pocs errors defensius que els costaria un assaig del rival sota pals mateix, transformant amb facilitat el xut a pals.(10-7)
5 minuts després, en una melé en la linia de 10 visitant i desde una sortida de 8 de la melé, la pilota es jugada cap als 3 quarts, els quals en 2 fases de fixació i passada la pilota arriba a mans de “Felipe”, on aquest trenca per la banda i aconsegueix un altre assaig.Tampoc s’aconseguiria la transformació a pals.(15-7)
Durant la resta del partit, el Reus va disposar d’algún atac més, peró sense poder sortir del seu camp, tot i que també van tenir que seguir defenent les represes dels barcelonins fins el final del partit.
Final del match.

Partit amb bones touches, el Reus asseguraba les seves guanyant-les i amb la segona torre de salt i els terceres també aconseguirien robar algunes del contrari.Les melés molt igualades en empenta, on també es va aconseguir robar alguna amb els talonatges.Els rucks i mauls ben traballats, robant pilotes amb gran actuació dels centres, com “Lucas”, que va ser qui més pilotes va aconseguir “birlar” al contrari.

La nota negativa se l’emporta algún moment en el que no es mantenien els rucks, peró que es van veure contrarestats per les arribades en potència.També caldria vigilar les accions d’avant amb les caigudes de pilota.

XV inicial: Marcelo, Curro, Marc Moreno, Kill Bill, Miquel, Andrey, Dani, Hector Sanchez; Lucas, Guiver; Felipe, Marc, Eloy, el Vasco, Lailo
En el descans entra Nelo per Eloy, a meitat de la segona pare entren Jose per Marcelo i Salva per el Vasco.

Després del partit i el tercer temps, alguns jugadors van gaudir d’un dinar en l’ermita de les Borges del Camp, que va servir per a despedir al jugador “Wamba”, que torna a marxar, aquest cop a les illes canàries.