lunes, 4 de febrero de 2008

3er partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.INEFC Lleida 27 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 11

Partit en domicili lleidatà on el Reus perd l’encontre amb un resultat de 27 punts a 11.
Bona imatge per part del Reus que comença el partit amb una bona tasca defensiva, robant pilotes i patejant a touch guanyant d’aquesta manera metres progressivament.
El primer assaig del partit seria realitzat per l’INEFC en una jugada de cop de càstig a favor i per un error de placatge reusenc.(5-0)

Als pocs minuts, un altre error defensiu aprofitat pels lleidatans seria aprofitat per anotar el segón assaig.(10-0)
El Reus va reaccionar, jugant ara en camp contrari, pressionant força en atac, fet que va portar als locals a fer un cop de càstig aprofitat per “Paco” en un xut a pals que transformaria.(10-3)
Tot i l’empenta reusenca en atac, L’INEFC recuperaria moltes pilotes que jugaria amb uns potents 3 quarts que van fer retrocedir al Reus força metres.
A pocs minuts del final de la primera part, en un ruck guanyat per part del Reus en la linia de 5 local, la pilota es va obrir cap a la linia i “Héctor” entraria cap a la zona d’assaig sumant cinc punts.(10-8)

S’arriba al descans.

L’inici de la segona part ha estat més equilibrada per als reusencs, bones represes ofensives i importants actuacions defensives que van portar als locals a fer cops de càstig, un desde la linia de 10 que “Paco”, va transformar xutant a pals.(10-11)
El Reus es seguria veient afavorit en atac gràcies als constants cops de càstig, peró aquests no van ser ven aprofitats i no es va poder culminar en cap assaig.
Els últims 20 minuts de partit es van capgirar a favor de l’equip lleidatà, on aquest es va crèixer en atac i va sentenciar el partit amb 3 assajos més i una transformació a pals.
Resultat final de 27 punts a 11.
En definitiva, partit on s’han treballat molt bé les touch (robades les seves i guanyades les reusenques), melés també guanyades juntament amb els rucks, bona conservació de pilota en mauls i recolzaments.
Tot i així s’espera millorar en alguns aspectes de le defensa.

XV inicial: Marcelo, Jose, Marc Moreno; Kill Bill, Miquel; Andrey, Dani y Hector; Lucas, Paco; Felipe, Marc Martin, Xinxi, Alberto y Lailo
Al final de la segona part surt Jose i entra Salva.