miércoles, 13 de febrero de 2008

Últim partit de lliga primera volta 2º divisió catalana rugby sènior.CR Alella 20 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 24

Partit aplaçat de la jornada 9 que no es va jugar per la pluja.
El partit es va disputar en domidili dels barcelonins amb un resultat de 20 punts a 24 a favor dels reusencs.
Comença el partit igualat amb ofensives d’ambdós equips, pero serien frenades per les defenses.Ràpidament, en un atac entre mig camp i la linia de 22 local, el Reus realitzaria un ruck on a l’alliberar la pilota en un canvi de sentit del joc, “Héctor” superaria als defensors assajant quasi sota pals, s’aconseguiria la transformació (0-7).
Als pocs instants, l’Alella tindria 2 cops de càstig a favor que transformarien xutant a pals (6-7).
Els reusencs van respondre amb una jugada desde una pilota guanyada en la seva linia de 22, la qual va arribar a mans de “Marc”, que en una carrera sortejant varis defensors va aconseguir anotar sota pals, la transformació va tocar el pal i no va entrar (6-12).
5 minuts abans del descans els locals realitzen un assaig sortint desde un ruck en la linia de 5 reusenca, transformen el xut a pals (13-12).

S’arriba al descans.

L’inici de la segona part va començar sent l’Allela qui atacaba, on el Reus es va centrar en defensar frenant váries ocasions d’assaig.En una jugada d’atac local, el Reus aconsegueix frenar l’envestida a pocs metres de la linia d’assaig, aquests obririen la pilota i degut a un placatge antireglamentari dels roig-i-negres aconseguirien els barcelonins un assaig de càstig, també la transformació a pals (20-12).
Quan semblava que el partit estaba sentenciat, un Reus mentalitzat iniciaria un joc d’atac dins la linia de 22 contrària, tenint a favor vàries melés, amb sortides dels terceres i entrant amb contundència, peró aquestes van ser frenades sense aconseguir l’assaig.
L’empenta reusenca buscaba reduïr distàncies, on en una altra jugada en la linia de 22 barcelonina i una ràpida transmissió de pilota faria que “Marc” trenqués entre 2 defenses i anotés 5 punts més que serien 7 al transformar “Paco” el xut a pals (20-19).
Els reusencs seguirien atacant i tenit més oportunitats.Amb el factor del temps i quasi a contrarellotge en una touch guanyada de l’Alella en la seva linia de 5, aquesta és oberta cap als seus 3 quarts, els quals són placats i el Reus aconsegueix una melé a favor a 5 metres de la linia d’assaig.La pilota surt de mans de Lucas cap a Marc pel costat tancat, aquest és placat peró aconsegueix passar la pilota a Lucas que el recolzaba en curt i en una potent entrada aconsegueix anotar 5 punts més que posaba per davant als reusencs, la transformació es fallaria (20-24).
La resta de minuts es va centrar en un joc defensiu.

Final del partit i victòria dels roig-i-negres que necessitaven un triom que els situarien 2 llocs més amunt en la taula classificatòria, sent ara 7ens.
Gran partit amb aspectes importants a destacar, com la disputa de melés i touches que es van guanyar, gran treball de la davantera en defensa i uns 3 quarts jugant amb velocitat.En definitiva un partit complert, amb gran assistència de públic, entre els quals hi assistia “Wamba”, jugador de la cantera reusenca desde sempre, ara ausent per motius professionals, on va animar i va fer d’aiguador tot el partit!!!

XV inicial: : Marcelo, Curro, Marc Moreno, Ivan del Toro, Kill Bill, Andrey, Dani, Hector Sanchez; Lucas, Salva; Felipe, Marc Martín, Pepe, Eloy, Lailo

En el descans entra Paco per Salva i a la meitat de la segona part entra Miquel per Kill Bill.