martes, 30 de septiembre de 2008

Pretemporada 2008: Club Rugby Tarragona 17 – 30 Rugby Reus Deportiu

Tercer i últim partit de pretemporada que consta com la segona victoria per al Reus.Partit dividit en 3 parts de 20 minuts cadascuna on es va jugar un 12 contra 12 degut a la manca de jugadors per part d’ambdós equips.
Comença el partit amb el Reus en atac, tot i que els primers en puntuar van ser els tarragonins, els quals aconsegueixen transformar el xut a pals (7-0).
Instants després i degut a una pèrdua de pilota dels locals, Alex amb 2 xuts a seguir es fa amb el control de la pilota i culmina llençant-se sobre ells dins la zona d’assaig.Marc no transforma el xut (7-5).
En la següent jugada, en una melé a favor dels tarragonins dins de la seva linia de 22, el mig melé comet un error degut a la pressió de la defensa roig-i-negra, aquest perd la pilota i Hector ho aprofita per allargar-se en un salt i anotar el segón assaig reusenc.Xut que tampoc es transforma (7-10).
Els reusencs van seguir fins la mitja part sotmetent en atac als locals, on per ben poc no es va arribar a assajar.
En l’inici de la segona part el Reus va trigar poca estona en assajar, mitjançant Ivan, que va aconseguir fer-ho després d’una carrera de mig camp sense cap resistència defensiva.Marc transforma (7-17).
L’aparent control roig-i-negre no va frenar pas als voltors, que sense venir-se avall aconsegueixen assajar després de trencar la linia de 3 quarts visitant.No aconsegueixen transformar el xut a pals (12-17).
El Reus va aprofitar la següent jugada per tornar a anotar, aquest cop gràcies a Marc, habent sortejat prèviament a tota la defensa que se li acostaba en una hàbil carrera.No es tranforma el xut (12-22).
Així acaba la segona part.
El tercer i últim temps comença una altra vegada amb un Reus potencialment ofensiu, tot i que van ser els tarragonins els que van assajar primer, sense transformar (17-22).
Com a resposta, els reusencs habent robat una pilota en un ruck, aquesta arriba a mans d’ Hector que s’escaparia fins ser placat per l’arrier tarragoní, on la pilota va arribar a ser passada just a temps a Ivan que recolzaba en carrera i desde mig camp tornaria a assajar.El xut tampoc es transforma (17-27).
Poc abans de finalitzar el partit, el Reus suma els últims 3 punts gràcies a un xut de cop de càstig que Marc anotaria.(17-30)
En definitiva un bon partit per al Rugby Reus, on s’han vist millores respecte als últims amistosos, habent guanyat aquest cop a un equip de primerra divisió catalana.
Així doncs, els reusencs es troven a punt per començar la competició lliguera aquest pròxim diumenge.

XV inicial: Jordi, Juan (CRT, només la primera part), Marcelo; Hector Sanchez, Ivan; Alex; David, Lucas; Diego, Guiver, Santi, Marc
En la segona i tercera part entra Dani per Juan, i es juga amb melés de 5, Alex passa a la línia de primer i segón centre.