martes, 23 de septiembre de 2008

Pretemporada 2008: Rugby Reus Deportiu 59 – 21 Rugby Valls Club

Segón partit de la pretemporada que finalitza amb una clara victòria dels reusencs tot i que no va ser així en certs instants.Partit en el que al Valls li van faltar jugadors i el Reus en va cedir alguns.
Comença el partit amb el Reus atacant, pocs minuts després de l’inici arribaria el primer assaig en una bona jugada de continuitat entre Hector i Alex, on aquest últim va culminar la jugada donant els 5 primers punts.Marc transformaria a pals (7-0).
Als instants i després d’evitar tota la defensa local, Nelo donaria el primer assaig per als vallencs, aquests no fallarien el xut a pals (7-7).
Peró els roig-i-negres respondrien amb un nou assaig, aquest cop d’Hector que entraria recolzant a Alex novament.No s’aconsegueix la transformació (12-7).
Després d’un parell de cops de càstig dins de la linia de 22 local, el Valls aconsegueix entrar trencant i anotant el seu segón assaig, transformant-lo i colocant-se per sobre en el marcador (12-14).
Els locals aconseguirien en breu 2 assajos més distanciant-se una mica.Els dos assajos van ser, primerament de Marc, en carrera desde mig camp, transformat per Hector, i el segón de Jaime, obrint la pilota per tota la linia de 3 quarts.marc fallaria el xut a pals (24-14).
En una altra jugada visitant, calcada a la primera, Nelo torna a retallar distàncies per als vallencs, els quals també transformen i d’aquesta manera es tornen a posar dins el partit (24-21).
Va ser llavors quan va entrar en joc una nova incorporació per al Reus, Diego, que aconsegueix penetrar en la zona d’assaig visitant en una bona jugada individual.Marc transformaria (31-21).
S’arriba al descans.
La segona part va ser un monòleg de joc reusenc, amb contínues jugades ofensives, amb alguns moments també d’atac per al Valls peró resolt amb rapidesa per la defensa.
En aquesta segona part arribarien 4 assajos més, tots transformats per Marc, mostrant que el reus té xutador amb grans qualitats.
El primer assaig d’aquest temps va ser de Diego després d’interceptar una pilota del Valls, el segón de Lucas, després d’un xut dels visitants que és interceptat i obert per la linia de 3 quarts, assajant sota pals.Un altre de Sergio en una jugada per la banda, també sota pals i el quart i últim a mans de Pep, després de recuperar ell mateix una pilota.
I així acaba el partit, en el que s’han vist notables millores respecte el diumenge anterior, tot i que encara hi ha algun aspecte que pulir.Partit amb touches disputades amb alguna robada per al Reus, melés pactades sense empènyer, millor en posicionament en defensa i bon rendiment dels antics juvenils que pujen amb ganes de fer-ho bé.

XV inicial: Marcelo, Jose, Curro; Jordi, Miquel; Hector Sanchez (1E, 1T), Yannick, Alex (1E); Jordi Mas, Pep (1E); Kill Bill, Sergio (1E), Jaime (1E), Eloy, Marc (1E, 6T).
Substitucions: Diego (2E), Dani, Alberto.
Van jugar amb el Valls Ivan i David tot el partit, Nelo (2E para Valls) la primera part i meitat de la segona amb cada equip, i Kill Bill la segona part.Gràcies a tots ells, perque l’ important el diumenge era jugar.