martes, 16 de septiembre de 2008

Pretemporada 2008: Rugby Reus Deportiu 19 – Falcons 34



Primer partit de pretemporada jugat contra el nou equip de tercera catalana creat a base d’ex – jugadors que militaven al Barça, on ha quedat demostrat que no tindrán gaires problemes per pujar de categoria.

Comença el partit amb un domini ofensiu del Reus en camp contrari, pero sense aconseguir puntuar.Els Falcons tindrien alguna ocasió peró la defensa local solventaria el risc amb rapidesa

Tot i així, un error defensiu provoca una escapada en velocitat d’un jugador barceloní, on tot i ser placat a temps, aquest cau per ben poc dins de la zona d’assaig a rans de pal.Primer assaig del partit sense transformació (0-5).

Poc després, en una melè guanyada dins de la seva linia de 22 s’obre la pilota, i en una jugada de transmissió la pilota arriba a mans de Santi que assaja a plaer.Marc transformaria el xut a pals (7-5).

En una altra jugada d’atac reusenca es comet un error de recepció de pilota, la qual es recollida per el primer centre visitant que, amb gran velocitat s’escapa de tot defensa sense que arribin a parar-lo fins a la zona d’assaig.Tampoc es transformaria el xut a pals (7-10).

Al contraatac següent, Nelo aconsegueix trencar la linia defensiva dels falcons, la pilota arriba a mans de Hector, que arriba a la zona d’assaig in extremis per la banda mentres era placat.De la mateixa forma, Marc transformaria el xut a pals i sumaria 2 punts més (14-10).

Poc abans de la finalització del primer temps i després d’una bona estona defenent en la linia de 5, els reusencs aconsegueixen trobar un forat, trobar en inferioritat al Reus i colar-se fins a assajar.Tanpoc transformarien el xut a pals (14-17).

En la segona meitat tot quedava per decidir encara, peró aquesta començaria malament per als roig-i-negres que, just al rebre el xut de centre i degut a una indesició al passar la pilota, aquesta seria interceptada per el tercera contrari que s’escapa sol i assajant amb comoditat sota pals.El xut aquest cop es transforma (14-24).

Als minuts arribaria un nou assaig dels Falcons desde un cop de càstig a 10 metres.També el transformarien (14-31).

Com a resposta, el Reus nomès va poder remetre amb un assaig més a mans de Marc, fallant la transformació a pals (19-31).

Als pocs instants i amb el Reus en atac el partit finalitza amb el resultat final de 19-31 per als Falcons.

En definitiva partit interessant, on el desordre defensiu ha predominat per al Reus, Touches desfavorables per als 2 equips degut al vent i partit que ha servit com a primer contacte amb les noves normes en el reglament per aquesta temporada.


XV inicial: David, Jose, Curro, Miquel, Jordi, Hector Sanchez (1E), Yannick, Alex; Jordi Mas, Satan; Guiver, Santi (1E), Jaime, Sergio, Marc (1E, 2T).

Canvis: Dani, Nelo, Kill Bill

No hay comentarios: