lunes, 19 de enero de 2009

RC Gòtics "B" 46 - 5 Rugby Reus Deportiu

El segon partit de la segona volta s’ha saldat amb una nova derrota pel Rugby Reus, que ha tornat a viatjar just de jugadors, tot i que aquest cop s’ha pogut completar l’equip inicial.

Als pocs minuts de començar els locals aconsegueixen el seu primer assaig, però no transformen el xut a pals. (5-0)

Desprès d’intentar anotar dos cops de càstig sense sort, el Gòtics aconsegueix dues marques més, transformant-ne una. (17-0)

Mentrestant el Reus disposa d’algunes jugades aïllades però no les aprofita. Fins poc abans del final de la primera part no arriben els primers punts desprès d’una marca d’Alberto que no transforma Hector. (17-5)

La segona meitat es semblant a la primera, amb els barcelonins atacant i els visitants fent-ho amb les poques pilotes de les que disposen. El Rugby Reus no aconsegueix anotar cap punt més mentre el Gòtics aconsegueix cinc marques de les que transforma dues. (46-5)

Amb aquest clar resultat acaba el partit.

XV inicial: Lluís, Marcelo, Curro; Miquel, Kill Bill; Dani, Matias, Alex; Jordi, Alberto; Hector Sanchez, Sergio, Marc, Jaime, Beto

Substitució: Ivan

Més fotografies aquí

Proper partit, diumenge 25 a les 11:30 a casa contra l'At. Vic/Crancs.

ESCOLA

Els infantils Joan i Gatito van jugar amb el CRT contra Sitges perdent per 7-26 en un partit on el CRT només disposava de 9 jugadors.

El juvenil Santi va guanyar amb el Sitges al CEU per 12-5 i continuen imbatuts a la primera divisió juvenil.