lunes, 26 de enero de 2009

Rugby Reus Deportiu 17 - 51 At. Vic/Crancs

Nou partit on el Reus s’ha presentat just de jugadors, aquest cop a casa contra l’Atlètic Vic-Crancs. Abans de començar s’ha fet un minut de silenci per les víctimes de Sant Boi.

Però el Rugby Reus no triga a respondre després d’una bona jugada individual de Diego, Satan transforma i els locals igualen el marcador. (7-7)

Poc després els Crancs es tornen a avançar amb dues marques sense transformar. (7-17)

El Reus Deportiu retalla distàncies novament, aquest cop es Dani sortint d’un ruck amb força. Satan no transforma. (12-17)

De nou hi ha un intercanvi de marques amb una transformada pel Vic (12-24) i una de Diego que tampoc es transformaria. (17-24)

Amb aquest resultat s’arriba al descans, semblant que tot estava per decidir.

Però res més lluny de la realitat, a mesura que passen els minuts els locals comencen a perdre homes per diferents lesions i acaben jugant amb 12 ja que no hi havia cap jugador reserva. Aquesta superioritat numèrica sumada a algunes imprecisions al joc reusenc farien que el Vic anotés un cop de càstig, quatre marques i dues transformacions durant tota la segona meitat mentre que el Reus no aconseguiria cap punt.

D’aquesta manera s’arriba al final amb el resultat de 17 a 51 a favor dels vigatans.

Si es pot treure alguna cosa positiva d’un partit on no es sabia si s’arribaria a 15 jugadors fins l’últim moment, és que tots han donat la cara fins que han aguantat sobre el camp. Destacar també el bon joc a la melé, i els grans placatges d’Uru, a qui fins i tot l’àrbitre a felicitat durant el partit.

Per últim agrair als jugadors la seva implicació amb l’equip, sobretot pel que fa als més veterans, que han hagut de tornar a posar-se les botes gràcies als que no han vingut.

XV inicial: Dani (1A), Marcelo, Curro, Miquel, Jordi Mas, Hector Sanchez, Lluís, Alex; Sanro, Satan (1T); Diego (2A), Alberto, Jaime, Sergio, Uru.

Més fotos aquí

ESCOLA

Tots els partits de les categories inferiors es jugaven el dissabte, i per tant, degut al fort vent i a l’accident de Sant Boi, s’han aplaçat tots els partits on participaven els nostres.