martes, 13 de enero de 2009

Rugby Reus Deportiu 17 – 58 BUC “B”

Comença malament l’any pel Rugby Reus, que a patit una nova derrota a casa contra el BUC “B”. Tot i així el Reus a donat la cara en un partit on només disposava de 14 jugadors degut a les nombroses baixes per lesions o viatges.

El partit comença amb domini visitant, que aprofiten dues errades de placatge per aconseguir les seves primeres marques, transformarien una. (0-12)

Però el Reus no s’ensorra i arriben els primers punts locals a mans d’Hector després de jugar ràpid un cop de càstig. Pep transforma el xut a pals. (7-12)

Aleshores el Rugby Reus comença a atacar i disposa de diverses oportunitats molt bones, però degut a imprecisions al jugar a la mà no arriben els punts. D’altra banda els barcelonins si que arribarien dos cops més a la zona d’assaig local, aconseguint dues marques i una nova transformació poc abans del descans. (7-24)

I així s’arriba a la mitja part, amb el Reus per sota al marcador però amb esperances de poder treure algun punt del partit.

La segona meitat comença amb el Rugby Reus intentant aconseguir puntuar el més aviat possible, i als 5 minuts ho aconsegueix novament Hector entrant en un cop de càstig a prop de marca. No es transforma el xut. (12-24)

Però a mesura que van passant els minuts es nota l’esforç fet al ser un jugador menys tot el partit i van arribant els assajos visitants. Tot i així rebrien com a resposta una nova marca reusenca, en un cop de càstig la pilota es oberta a la línia i Alberto aconsegueix l’assaig. Tampoc es transforma.

A partir d’aquí tot i que el Reus Deportiu disposa d’algunes ocasions més però no les aprofita. A 10 minuts del final arriben les expulsions temporals d’un jugador de cada equip, i el Reus es desfà rebent més punts en contra fins que s’arriba al final amb el marcador de 17-58.

Com a nota positiva dir que, aquest cop, s’ha donat la cara fins que els cossos han aguantat. I a partir d’ara esperem recuperar els jugadors amb lesions més lleus i que els més greus tornin el més aviat possible.

XIV inicial: Marcelo, Lluis, Curro; Miquel, Matias; Alex, Hector Sanchez (2A); Jordi Mas, Pep (1T); Diego, Ivan, Sergio, Alberto (1A), Beto.

Més fotografies aquí

Pròxim partit diumenge 18 a la Foixarda contra Gòtics “B”.

ESCOLA

Pel que fa a l’escola aquest cap de setmana s’ha ajornat el partit dels infantils, i l’únic que ha jugat a estat el juvenil Santi amb el Sitges, aconseguint una espectacular victòria a casa del Sant Cugat per 0-34, amb assaig inclòs del nostre jugador, que els situa com a líders provisionals de la primera divisió juvenil empatats a punts amb la UE Santboiana.