martes, 21 de abril de 2009

Dissabte 18 d'abril


Tot i que el Rugby Reus Deportiu com a tal no tenia partit aquest cap de setmana, diversos jugadors han atès els compromisos que tenien per jugar amb altres equips.


Alex, Marian, Cristian, Lucas i Hector Sanchez van jugar un amistós amb l’Hospitalet contra l’Alella que serviria per preparar el campionat sub-23 que comença en les properes dates i on els nostres formaran part de l’Hospi per enfrontar-se a la lligueta contra Cornellà i Falcons. El partit ha finalitzat amb un contundent 94-5 amb molt bona actuació dels reusencs, aconseguint 5 de les 16 marques del partit. (Lucas-2, Marian-2, Alex-1)



Per la seva banda, Marc va formar part de l’alineació del Valls al primer partit de la lliga de rugby XIII, que els enfrontava contra el Tarragona a la laboral. El partit va finalitzar amb el resultat de 32-22, i novament la gran actuació del nostre jugador, que tot i perdre va anotar dues marques, una d’elles seria la primera del partit.



Pel que fa als més joves, els infantils Joan i Gatito van jugar amb el CRT contra el Sant Cugat i van perdre per 21-28, amb dues marques de l’Argentí. Els cadets del CRT, amb Albert, Juan, i novament Joan i Fede, van viatjar a Castelldefels per jugar un partit de la segona catalana d’aquesta categoria. Partit que perdrien per 4 marques a 2.

A més, gràcies al bon treball realitzat per Alex als col·legis, cada dissabte tenim nous jugadors a l’escola i ja tenim un bon grup de futurs rugbiers d’edats compreses entre els 8 i els 11 anys.



El proper partit del sènior, el pròxim dissabte a les 15:00 al camp municipal de Reus contra el Pinley, un equip anglès conegut pel Rugby Reus, ja que els dos equips es van enfrontar l’any 2007.



No hay comentarios: