viernes, 3 de abril de 2009

RC Alella 27 - 0 Rugby Reus Deportiu

Últim partit de lliga i nova derrota reusenca, aquest cop a les pistes d’atletisme de Badalona contra l’Alella.

Els locals s’avancen ben aviat gràcies a un cop de càstig xutat a pals. (3-0)

Poc després aconseguirien el primer assaig amb la corresponent transformació (10-0), i després de l’exclusió temporal de Jaime repetirien amb 7 punts més posant així un 17-0 al marcador. La primera meitat continua amb la mateixa tònica i l’Alella suma 3 punts més gràcies a un nou cop de càstig. Per la seva banda el Reus només disposaria d’una oportunitat clara de puntuar a mans de Marcelo entrant amb força des d’una jugada de touche, però no s’aconseguiria l’assaig. Abans del final de la primera meitat els visitants rebrien una nova targeta groga, aquest cop per Alex.

S’arriba al descans amb el resultat de 20 a 0 i el partit complicant-se cada cop més.

El començament de la segona part continua com la primera meitat i l’Alella fa una nova marca transformant el xut a pals i posant el marcador de 27-0 que seria definitiu. A partir d’aquí el Reus sembla refer-se i comença a agafar el control del partit, tot i que disposarien d’algunes ocasions per puntuar, les més clares una entrada d’Alex i un xut a pals de Marc que no arriba per ben poc, no ho aconsegueixen i s’acaba el partit amb el 27-0 abans esmentat.

XV inicial: Marcelo, Puchi, Curro; Miquel, Kill Bill; Yannick, Dani, Alex; Lucas, Alberto; Hector Sanchez, Jordi, Felipe, Jaime, Marc

Substitució: entra Arkaitz per Hector.

Finalitza així una lliga marcada per la gran quantitat de lesions sofertes, algunes de llarga durada, que han fet que s’hagin hagut de jugar diversos partits en inferioritat numèrica. Esperem que es recuperin tots ells el més aviat possible per poder preparar la propera temporada amb garanties.