lunes, 27 de abril de 2009

Rugby Reus Deportiu 45 - 19 Pinley RFC


Dissabte es va jugar el partit contra el Pinley RFC, un equip anglès que ja havia vingut l’any 2007. Aquell partit se’l van emportar ells per un ajustat 19-24. Però aquest cop ha estat diferent, el Rugby Reus ha disfrutat de la seva revenja guanyant per un clar 45-19.


El partit s’ha jugat en tres parts de 25 minuts cadascuna, on els locals han anat sempre per davant d’un equip amb molta experiència que ho ha jugat tot per davantera, però ho ha passat molt malament per intentar frenar els tres-quarts reusencs. Així, el Reus ha aconseguit una victòria desprès de la mala ratxa que perseguia l’equip.


Destacar que aquest partit ha significat el debut de Josuah, Franco, Edgar i Edu. Felicitats als quatre pel seu primer partit de rugby i esperem que en puguin disfrutar de molts més. Desprès del partit els dos equips van gaudir d’un gran tercer temps al bar “Come y caña”, que s’inaugurava aquella mateixa tarda.



XV inicial: Lluís, Marcelo (1T), Curro; Cristian (1A), Alberto; Jordi Mas, Josuah, Matías; Lucas, Marian; Diego (1A), Lailo, Felipe (3A, 4T), Franco, Marc (2A)


També han jugat: Sergio, Edgar, Edu, Jordi, Isidro



Com a nota positiva del cap de setmana, cal destacar també el debut del jugador reusenc Alex Gallagher a la nova lliga Super Iberica de Rugby amb l’equip dels Almogàvers, que jugaven al País Basc contra el Korsarioak. A més Alex va ser un dels flankers titulars de l’equip on també estava, com a tècnic, Paco Baena. Aquest partit va acabar amb el resultat de 24-17 a favor dels locals.



No hay comentarios: