miércoles, 12 de noviembre de 2014

Lliga. Quarta Jonada. Reus Deportiu - CNPN C

Bon triomf del Reus Deportiu per refer-se de la desfeta a Navata de la setmana anterior. Els de negre i vermell van treure profit de la seva superior davantera, tan en físic com en experiència, per vèncer un jove conjunt del Poble Nou al que li faltaven alguns jugadors que havien sigut importants en les jornades passades.

Els barcelonins, erràtics en les fases estàtiques, donaven masses facilitats en defensa, fallant molts placatges “a priori” factibles que el Reus castigava amb la seva verticalitat. Cinc punts clau per als locals, que se situen ara en quarta posició d’un Grup C de la DHC molt apretada en la que només Garrotxa i Manresa semblen tenir el bitllet per a la següent fase assegurat. Per la seva part, els Enginyers hauran de païr ràpidament el cop per enfrontar-se amb garanties a un altre conjunt amb una davantera molt treballada com l’Osona.
Via Rugbycat.cat

XV inicial: 1. Josean, 2. Curro, 3. Llopet, 23. Andreu, 25. Kill, 6. Franco, 7. Dani (5p), 8. Janfri (5p), 9. Kenchu, 10. Harrengal, 11. Abel, 12. Xavi, 13. Eloi (5p), 14. Kenny, 15. Patas (23p)
Suplents: 16. Pepmi, 18. Lucas, 19. Xescu, 21. Puchi, 27. Sergio

No hay comentarios: