lunes, 10 de noviembre de 2014

Lliga. Cinquena Jornada. Cornellà - Reus Deportiu

Després de la victòria a casa contra el CNPN C per 41-29 sembla reforçar el Reus. Aquesta jornada afrontava un partit contra el Cornellà amb bastantes baixes, la qual cosa va provocar que certs jugadors juguessin en posicions en les quals mai han jugat. Tot i això, els substituts van complir força bé amb la seva tasca.
Començava el partit força igualat, amb molt de joc per davantera per part dels dos equips, fins que s'adelanta el Reus Deportiu amb un cop de càstig al min. 9 d'Eric Jara. Amb em 0-3 seguia la igualtat fins el min 28 que jugant amb la delantera el Reus aconseguia assaig per mitjà del 8, Dani de la Cruz transformat per Jara. La bona primera part finalitzava amb una jugada de tres quarts per part del Reus que donava com a resultat l'assaig del arrier Patas, amb transformació novament de Jara. Així el Reus se n'anava al descans amb un 0-17.
Tot semblava fet per part dels reusencs, el que va provocar una segona part caòtica. Molts errors en atac i moltes pilotes perdudes que provocaven que els de Reus no s'apropessin a la línia de marca. Per sort, la bona defensa impedia que el Cornellà tampoc s'apropes a la línia de marca reusenca. Finalment el Cornellà aconseguia 3 punts per mitjà d'un cop de càstig al minut 30 transformat pel seu mig melé, que dinava el resultat final de 3-17 favorable al Reus Deportiu.
Ara toca treballar per a corregir els errors comesos durant la segona part i entrenar perqué cadascú s'adapti a la nova posició que li pertoca a causa de les lesions. Proper partit a casa contra Carboners el dissabte 15 de Novembre a les 15.30h. FORÇA REUS
Fotografies: Eric Jara d'obertura i Curro amb Dani de la Cruz, protagonista per aconseguir assaig el dia del seu aniversari.

XV Inicial: 1. Josean 24. Xescu 3. Llopet 4. Kill 25. Humphrey 6. Roni 7. Curro 8. Dani (5p) 9. Kenchu 10. Jara (7p) 11. Jeff 12. Xavi 13. Eloi 14. Harrengal 15. Patas (5p).
Suplents: 16. Eric A. 21. Lucas 18. Abel 23. Oscar 19. Isaac