domingo, 19 de octubre de 2014

Lliga. Tercera jornada, Navata - Reus Deportiu

Mala jornada pel Rugbi Reus Deportiu que cau per tant sols un punt en la tercera jornada del Grup C de la Divisió d'Honor Catalana, davant un debutant a la Lliga, el Navata d'Empordà.
El partit començava amb una marca local que no transformaven i posava el 5-0 just començar l'enfrontament, però els reusencs van reaccionar ràpid i va controlar la resta de la primera part. Aquest control donava els seus fruits, i primer amb un cop de càstig transformat per Jara, i posteriorment una marca del promer centre Marc, transformada per Jara, avançaven al Reus Deportiu per 5-10 al descans.
La segona part començava igual que la primera, marca als primers minuts per part del Navata per empatar el matx. Poc desprès arribava una altra cop de càstig de Jara que deixava el marcador en 10-13. Semblava que arribava la reacció reusenca de la primera part, però la lesió de l'obertura Hector Sànchez i dues grogues deixaven al Reus amb tretze jugadors i la marca local no va tardar en arribar al minut 22. Encara hi havia temps però el Reus no tenia idees i xutava constantment sense avançar metres. Finalment a les acaballes del partit, Jara novament, transformava un cop de càstig que deixava el marcador final en 17-16. Cal destacar el bon joc de la primera part i l'efectivitat de Jara a l'hora de xutar.
La propera jornada enfrontarà al Reus Deportiu amb el CNPN C. Els reusencs volen i necessiten aconseguir la primera victòria a casa per seguir lluitant pels primers llocs de la classificació
XV inicial: 1. Llopet, 16. Xescu, 3. Dani, 4. PepMi, 25. Andreu, 6. Ronnie, 7. Joanfra, 8. Franco, 9. Jorba, 10. Thor, 11. Kenny, 12. Patas(5p.), 13. Eloi, 14. Abel, 15. Jara(11p.)
Suplents: 21. Isaac, 18. Puchi, 27. Oriol