miércoles, 15 de octubre de 2014

Lliga. Segona jornada. Rugby Reus Deportiu-Garrotxa Rugby Club

El passat dissabte dia 11 el Reus Deportiu va caure davant els liders del grup C de la Divisió d'Honor Catalana, la Garrotxa, per 15-42. Es preveia un partit molt igualat però les pilotes perdudes pels reusencs amb facilitat durant la primera part i la passivitat dels placatges en defensa van decantar el partit per part dels teixons.

Els visitants van mostrar el seu potencial molt d'hora, anotant el primer assaig al minut 5 i el segon al minut 13. A partir d'aquí el joc es va anar igualant i el Reus intentava arribar a la zona de marca de la Garrotxa, pero fallaven als últims metres. A punt d'acabar la primera part els visitants van anotar la seva tercera marca al minut 38 i situava el marcador 0-15 al descans.

Començada la segona part semblava que el partit seguiria la mateixa tònica i els teixons anotaven altra vegada al minut 5. A partir d'aquí el Reus va lluitar per poder puntuar i van anotar el seu primer assaig obra de l'obertura reusenc Hector Sanchez al minut 10. La resposta dels liders no va trigar en arribar i al minut 13 feien la replica. I posteriorment tornava a anotar l'equip reusenc al minut 23 per mitjà de l'ala Jeff Cercado. Deu minuts desprès el Reus Deportiu aconseguia un assaig aconseguit per Curro i escurçava el resultat a 15-27. Però la Garrotxa va aprofitar bé els errors del Reus i van anotar dos assajos i un cop de càstig que sentenciaven el partit amb el resultat final de 15-42. Partit igualat en la segona part però amb superioritat dels visitants.

El proper enfrontament serà contra el Navata a domicili el dissabte dia 18 a les 18h.

XV inicial: 1.Curro(5), 2.Llop, 3.Dani, 4.Pepmi, 25.Chango, 6.Guiver, 7.Franco, 8.Janfri, 9.Chechu, 10.Thor(5), 11.Xavi, 12.Patas, 13.Eloi, 14.Pol i 15.Jara .
Suplents: 16.Kill, 18.Kenny(5), 21.Harrengal, 23.Josean, 24.Andreu, 25.Orioli i 28.Xescu.

Enllaç a les fotografies del partit aquí.