miércoles, 8 de octubre de 2014

Lliga. Primera jornada. Gòtics "B"-Rugby Reus Deportiu

Franco, Hector i Jara
  • L'equip de rugbi del Reus Deportiu ha canviat la dinàmica que duia la temporada passada i ha començat aquesta nova etapa amb victòria. Els reusencs es van imposar a domicili per 5-24 davant Gòtics. La clau del partit van ser les ganes de rectificar el fracàs de la temporada passada i la ràpida integració de les noves incorporacions d'aquesta temporada, les quals van fer molt bon paper. Un dels noms a destacar del partit va ser el capità reusenc, Hector Sanchez, el qual va aconseguir tres de les quatre marques anotades per l'equip. Al minut 10 de la primera part l'obertura reusenc va fer el primer assaig pels roig i negres. Seguidament Eric Jara aconseguia la segona marca del Reus Deportiu que convertiria posteriorment Marc. Amb el marcador 0-12 Gòtics no baixava els braços, i aconseguia la seva recompença en acabar la primera part, anotant un assaig al minut 40. A la segona part el Reus va sortir sortir amb les mateixes ganes que a l'inici del partit aconseguint dos assajos de l'obertura reusenc en els primers 30 minuts i una conversió de Marc. Així doncs el resultat final va ser de 5-24 a favor dels reusencs que aconsegueixen a més el punt de bonus ofensiu i sobretot confiança per afrontar els propers partits.
  • El proxim dissabte 11 d'octubre al Camp Municipal d'esports, el Reus Deportiu rep a la Garrotxa, líder d'aquest grup, que en el seu partit inaugural va endossar-li un contundent 85-0 al Cornella "B".

• XV inicial: 1.Dani, 2.Llop, 3.Curro, 4.Pepmi, 25.Chango, 6.Guiver, 7.Franco, 8.Janfri, 9.Chechu, 10.Thor(15), 11.Harrengal, 12.Patas(4), 13.Eloi, 14.Kenny i 15.Jara (5).
  • Suplents: 17.Ronnie, 21.Sergio i 28.Xescu.