sábado, 11 de octubre de 2014

Femení. Rugby Reus Deportiu-Barcelona Universitari Club

El passat dissabte 4 d’octubre les noies del Reus Deportiu van disputar el seu primer partit amistós de la temporada, després d’un mes i mig d’entrenaments. El partit es va jugar al camp municipal de rugby de Reus contra el jove equip del BUC, amb un resultat favorable de 20-17.

Les jugadores locals van entrar fortes dins del camp, obrint el marcador al minut 9 amb un assaig de l’ala Marta després d’una obertura ràpida de la pilota per part de la línea. Als minuts 25 i 34 arribaven les primeres marques i transformació del BUC, com a conseqüència de varis cops de càstig i un continu treball de davantera. Abans d’acabar la primera part, la mig de melé Anna assajava a prop de pals després de vàries accions de davantera, quedant amb un resultat de 10-12.
Un altre cop la jugadora local Anna estrenava la segona part amb una altra marca en joc curt. Al minut 63 l’arrier de l’equip visitant feia el seu últim assaig aprofitant un mal xut de les reusenques. Les jugadores locals tancaven el marcador amb una tercera marca de la mig de melé en sortida ràpida de cop de càstig, acabant el partit amb un resultat de 20-17.

L'equip femení vol donar les gràcies a l’equip visitant, a la afició que es va desplaçar fins al camp, al seu entrenador i a la resta de gent per fer-ho possible. El próxim partit es disputarà el diumenge dia 12 al díficil camp del Sant Cugat.