jueves, 16 de octubre de 2014

Femeni. R.C. Sant Cugat-Rugby Reus Deportiu

El passat diumenge dia 12 d’octubre les jugadores reusenques es van desplaçar a Sant Cugat per disputar el seu segon partit amistós de la temporada.
El ritme del partit va ser molt elevat per part de les jugadores locals des del primer minut. Aquest ritme dificultava la reorganització de les jugadores reusenques, que comptaven amb vàries jugadores novells dins del camp. Arribaven les primeres marques de l’equip local després de guanyar diverses vegades la primera cortina defensiva. Així arribaven a la mitja part amb un resultat de 49-0.

A la segona part les marques seguien arribant. La bona col·locació de l’equip local les ajudava a apropar-se a marca, tot i així les jugadores reusenques intentaven mantenir-se fermes per disminuir la diferència del marcador, aconseguint rebre menys marques a la segona part.

A 10 minuts d’acabar el partit, la capitana del Reus Deportiu, Silvia Roca, interceptava un passe de les jugadores locals, finalitzant la jugada en marca, amb la transformació corresponent per part de l’Anna. El partit finalitzava amb un resultat de 83-7.